Levensboeken

Ieder mens heeft een bijzonder levensverhaal. Mijn visie is dat ieder verhaal het waard is om gelezen te worden. Vandaar dat het mijn passie is om levensverhalen op te tekenen. Zo krijgt u een prachtige biografie als naslagwerk. Ook is het mogelijk om als partners een boek te laten maken.

Henk: Wij zijn vanouds buurkinderen. We hebben 9 jaar naast elkaar gewoond.
Elly: Toen ben ik verhuisd. Er woonde nog familie in het dorp en daar ging ik regelmatig logeren. Ik werd door een neef uitgenodigd voor de jeugdsoos. Hier kwam ik mijn vroegere buurjongen weer tegen.DAF44

Henk: Het begon op de dansvloer. Daar sloeg de vonk over. We hebben gekletst en ik reed haar in mijn oude Daf 44 naar het logeeradres.
Elly: Het was zaterdagavond 7 januari.
Henk: We hebben voor het eerst gezoend. Toen was het officieel ‘aan’. We maakten gelijk een afspraakje voor de volgende avond. Ik heb haar op zondagavond naar haar ouderlijk huis gebracht.

Elly: Op zondagmorgen ging ik met mijn oom en tante naar de kerk. Daar zat hij schuin rechts voor mij. Ik had de hele dienst de tijd om lekker naar hem te kijken.
Henk: Ik keek af en toe eens schuin links achterom.
Elly: Ik had die zaterdagmiddag de radio aan. Er klonk toen een regel uit een lied: ‘7 januari, toen ik jou daar zag’. Die regel ben ik nooit meer vergeten!