Recensies

Het was bijzonder om een fotoboekje samen te stellen met foto’s uit het leven van mijn mevr. v.d heuvelmoeder. Je duikt alle oude fotoboeken in om de meest geschikte foto’s te zoeken en tegelijkertijd ben je in gedachten bij je moeder en denkt na over haar leven. Je staat stil bij alles wat er in haar leven is gebeurd en dan krijg je nog meer bewondering voor de manier waarop zij haar leven geleefd heeft met alle vreugde en verdriet. Ik besef des te meer hoe zij veel gezorgd heeft voor haar dierbaren en hoe hard ze gewerkt heeft in haar leven!

Nu is zij dement en leeft niet meer in deze tijd. De foto’s leveren bij haar vast veel herinneringen op…………en misschien komen er dan nog mooie verhalen over vroeger !

Gerda heeft mij prima geholpen en is zorgvuldig en begripvol omgegaan met mijn verhaal.

M.P.


“Het boek samen maken was een fijne ervaring. Het is ook iets moois geworden met een blijvende herinnering.” – Mevr. C.B. (69 jaar)

 


Het doorkijken van oude albums en foto’s (samen met mijn moeder) en de verhalen die bij haar naar boven kwamen, vond ik heel gezellig. Het samenstellen van het levensboek was een leuke bezigheid en ik heb ook veel waardering hoe Gerda zich er voor inzet.
K.V.

 


Annie foto voorkantHet was erg mooi om aan het levensboek te werken. Er kwamen veel herinneringen naar boven. Fijn dat mijn moeder nu een boek heeft over haar leven. Zo kan ze dit steeds weer inkijken. Leuk dat de kinderen en kleinkinderen later ook een boek hebben met haar levensverhaal.
M. v/d B.